Klubbsport.se – en del av ditt team!

Vi är en svensk tillverkare av högkvalitativa matchställ och klubbkläder som utrustat hockeylag och föreningar sedan 2007. Med förflutet inom modebranschen sedan decennier är detta lite av vår hemmaplan och vi kan lugnt säga att “vi kan kläder”.

Även om matchkläder och sportkläder är basen i vår verksamhet innebär det inte att vi stannar där och nöjer oss med det. Vår filosofi kommer att slå igenom på fler och fler produkter som är gemensamma för de sporter vi representerar. Det är en utveckling som kommer att ske gradvis eftersom vi vill vara helt säkra på att erbjuda de bästa och absolut mest prisvärda alternativen.

Vi kommer aldrig att välja bland de sämre materialen och produkterna bara för att vara billigast på marknaden. Däremot kommer vi alltid att vara billigast och det mest prisvärda valet för de som tycker att kvalité är viktigast. Hur dyr blir inte en billig produkt som måste bytas ut varje eller varannat år?

Men det är inte bara pris och produkt som bygger ett förtroende, utan även hur du blir bemött som kund och representant för er förening. Oavsett stor eller liten order så är den alltid lika viktig för oss och lägger grunden för en långvarig och personlig relation.

En del av ditt team

Klubbsport.se är ett litet personligt företag med stora ambitioner. Vår idé är att identifiera och utveckla just de produkter som är viktiga, roliga och intressanta för de utövare som spelar i era föreningar. Vår största verksamhet är matchkläder där vi pressat priserna rejält de senaste åren utan att tumma på kvalitén en enda mm. Tvärtom så utvecklar vi materialen, passform, funktion mm hela tiden.

Vi kan textil

Vi har arbetat med textil i decennier, så det är lite av vår hemmaplan. Klubbsport.se är en del av Modern Ware Group som sysslat med egna modekollektioner som producerats i Fjärran Östern och sålts under Private Labels till kedjorna i Sverige och Finland. Om det behövs, gör vi egna graderingar, måttlistor mm.

Sedan 2007 har vi helt gått över till sporttextil och vänder oss till klubbar och föreningar runt om vårt avlånga land. Vi precis även börjat exportera till Norge och hoppas kunna utveckla den kanalen kraftigt under kommande säsong. Förutom hockeytröjor, fotbollsströjor och innebandytröjor så gör vi givetvis även allt runt om kring så som shorts, strumpor, väskor, overaller mm. Allt sublimerat.

Därför behövs du

Knattelag eller proffs spelar ingen roll. Alla är lika viktiga för oss och är alltid välkommna med synpunkter på vår verksamhet och produkter. Vår viktigaste resurs är du som spelare, du som ledare, tränare eller förälder och som befinner sig mitt i sportens vardag. Era önskemål och idéer betyder allt för att vi ska kunna leverera det allra bästa.

Därför behövs klubbsport.se

Det finns för få utmanare på idrottsmarknaden vilket gör att utbudet minskar och priserna trissas upp. Vi på klubbsport.se vill ge er möjlighet att välja produkter som passar oberoende av vilken nivå man spelar på. Vi ger spelare, lag och föreningar ett alternativ som betyder mer pengar till lagkassan och lägre utgifter för spelare och föräldrar.

Modern Ware Group

Klubbsport.se - en del av Modern Ware Group AB

MWG (Modern Ware Group) har sedan år 2000 gått från egen design och produktion av modekläder till producent och leverantör av matchkläder till sportklubbar och föreningar.

Vår målsättning är att erbjuda högsta kvalité till några av marknadens lägsta priser. Genom hög service och personligt bemötande hoppas vi att ni ska trivas som kund till oss.