Fullt sublimerade klubbväskor

Äntligen kan ni packa era sportprylar och personliga saker i klubbens egen bag. Vi sublimeringstrycker era väskor i era unika färger, loggor och givetvis med personliga namn och nummer.

Sponsorer? Inga problem. Precis som med alla våra övriga sublimerade artiklar, finns inga begränsningar i antalet loggor eller färger. Det är bara utrymmet som avgör.

Väskorna är i en toppkvalité och tillverkas i Europa allt efter order. Minsta antal för beställning är 6 st/design och storlek. För hockeymålvakter räcker det med 1 st goalie trunk vid beställning av väskor i stl M och/eller L till övriga laget.

Hockeybagar och väskor i fem storlekar:

XS: 30 x 15 x 10 cm (necessär, accessoar väska mm)
S: 55 x 30 x 30 cm (sportbag)
M: 84 x 40 x 45 cm
L: 99 x 45 x 50 cm
XL: 108 x 50 x 50 cm

Sportbagen är perfekt när ni vill packa era saker för andra sportaktiviteter eller på fritiden. Det är den perfekta väskan för att ha med till simningen, fotbollsträningen, innebandyträningen eller semestern.

Necessärer och accessoarväskor för allt som man kan tänkas vilja packa separat eller i en lite mindre väska. Den är kanon för tejp och snören men givetvis även för dina toalettartiklar vid cuper mm.

Fyll i kontaktformuläret så gör vi om era idéer till grafiska illustrationer. För er som redan är kunder till oss kan vi (om ni vill) enkelt göra förslag som bygger på era befintliga klubbprofiler. Det är ni som bestämmer.

Priser: Mejla oss för en offert. Priserna varierar något med hänsyn till antal och engagemang men det vi kan lova är att ni får extremt prisvärda och helt personliga väskor till marknadens lägsta priser. Ni kan även kika i prislistan för att få en uppfattning, men vi tar alltid hänsyn till det totala engagemanget vilket kan innebära ett lägre pris även vid lägre antal.

Produktexempel för inspiration ↑

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och berätta om era idéer så sätter våra grafiker igång och illustrerar era tankar. Vi öppnar upp en dialog och skickar er en offert.