Basketkläder – kläder till basketlaget

Matchade kläder för din basket. Vi erbjuder matchtröjor och shorts i absolut toppklass, producerat i Europa.

Alla plagg trycks med, vad vi kallar, ”riktig” sublimering (alltså inte med en enklare digital laser). En behandling som garanterar optimal färgkvalité och kontrast. Ni behöver inte heller vara oroliga att färgerna förändras efter tvätt.

Alla tryck ingår!

I priserna ingår alla tryck så som: namn, siffror, team logga, sponsor loggor, siffror mm.

Så här funkar det

Eftersom vi vill jobba med er på ett personligt plan så har vi inget program där du själv “bygger” din tröja. Vi vill kunna erbjuda mer än vad som är tekniskt möjligt via en app/program och föredrar ett personligt samtal där vi gemensamt utvecklar er produkt.

Däremot kan ni givetvis lägga grunden genom att studera alternativen på sidan och ge oss era idéer genom att fylla i kontaktformuläret.

  1. A) gå igenom grundmodell, krage, typsnitt mm och och meddela oss sedan era funderingar. Tillsammans med våra grafiska designers gör vi sedan skisser för ert godkännande.

    B) skicka oss ett mejl eller ring och tala om hur ni tänkt er det hela. Utifrån era idéer, t.ex i text eller bildform, gör vi layouts baserat på det vi gemensamt kommit fram till.
  2. Vi lånar ut, helt gratis, prover till er så att ni själva kan känna på kvalitéerna och testa vilka storlekar som passar just er bäst.
  3. Ni skickar oss en lista med namn/nummer/storlek som vi konverterar och skickar tillbaka tillsammans med senast godkända skisser för ett slutgiltigt ok från er innan vi trycker på knappen.

Viktiga saker att tänka på vid logotyper, tryck och färger. Om era matchkläder har specifika färger som ni vill använda kan vi  behöva en färgkod eller PMS nummer för att det ska bli korrekt i produktionen. Finns ingen kod tillgänglig så hjälper vi gärna till med att ge förslag på färgerna alternativt att ni skickar ett originalprov. Om era färger stämmer med er loggas färger så kan vi alltid mäta upp dem utifrån den. 

Alla loggor som ska vara med behöver vara högupplösta. JPG filer fungerar dessvärre inte utan de bör vara gjorda i program som t.ex Illustrator, Affinity, Inkscape, Corel Draw eller liknande. Det här brukar inte vara något problem då loggorna oftast finns sedan tidigare hos föreningen. Vanliga format är t.ex ai (Illustrator), eps, pdf (sparad från t.ex Illustrator) eller liknande.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och berätta om era idéer så sätter våra grafiker igång och illustrerar era tankar. Vi öppnar upp en dialog och skickar er en offert.