Innebandykläder – kläder till innebandylaget

Matchade kläder för din innebandy. Vi erbjuder matchtröjor, shorts och strumpor i absolut toppklass, producerat i Europa.

Alla plagg trycks med, vad vi kallar, ”riktig” sublimering (alltså inte med en enklare digital laser). En behandling som garanterar optimal färgkvalité och kontrast. Ni behöver inte heller vara oroliga att färgerna förändras efter tvätt.

Alla tryck ingår!

I priserna ingår alla tryck så som: namn, siffror, team logga, sponsor loggor, siffror mm.

Så här funkar det

Eftersom vi vill jobba med er på ett personligt plan så har vi inget program där du själv “bygger” din tröja. Vi vill kunna erbjuda mer än vad som är tekniskt möjligt via en app/program och föredrar ett personligt samtal där vi gemensamt utvecklar er produkt.

Däremot kan ni givetvis lägga grunden genom att studera alternativen på sidan och ge oss era idéer genom att fylla i kontaktformuläret.

  1. A) gå igenom grundmodell, krage, typsnitt mm och och meddela oss sedan era funderingar. Tillsammans med våra grafiska designers gör vi sedan skisser för ert godkännande.

    B) skicka oss ett mejl eller ring och tala om hur ni tänkt er det hela. Utifrån era idéer, t.ex i text eller bildform, gör vi layouts baserat på det vi gemensamt kommit fram till.
  2. Vi lånar ut, helt gratis, prover till er så att ni själva kan känna på kvalitéerna och testa vilka storlekar som passar just er bäst.
  3. Ni skickar oss en lista med namn/nummer/storlek som vi konverterar och skickar tillbaka tillsammans med senast godkända skisser för ett slutgiltigt ok från er innan vi trycker på knappen.

Produktexempel för inspiration ↑

Sportstrumpor med maximal fixering. Strumpan är tillverkad av mjuk och tjock polypropylen som ger en mycket bekväm passform. Vaden har ett stickat ventilationsområde för ökad komfort och luftgenomsläpp.

Strumporna som är konstruerade att klara de mest krävande situationerna har stickade fixeringszoner som ger ett perfekt grepp om benet. Foten är konstruerad att förhindra vridning och har en Insida gjord i frotté som skapar en bekväm känsla.

– Material: 85% polypropen, 10% bomull, 5% elastan
– Storlekar: 34-35 (3-4), 36-39 (5-7), 40-43 (8-10), 44-45 (11-12)

Målvaktströjor
Målvaktströjorna är gjorda i ett speciellt material som är mycket resistent mot nötning och väderpåverkan. De har ärmslut med stickade muddar för komfort och fixering och armbågarna är skyddade med polyuretanskum som är utformat för att helt absorbera stötar. Materialet begränsar inte heller fri rörlighet.

Målvaktsbyxor
Speciella målvaktsbyxor gjorda av ett material som mycket resistent mot nötning och väderpåverkan. Skydd på sidan av höfterna genom att polyuretanskum sys in i sidorna på byxorna. Det är konstruerat för att helt absorbera stötar som orsakas när målvakten faller till marken. Materialet begränsar inte fri rörlighet i höfter och ben.

Sublimerade shorts görs oftast i samma design som tillhörande tröja. Ni kan givetvis välja en helt egen design med de färger ni vill och lägger till de loggor, namn, nummer mm som behövs. Precis som för matchtröjorna.

Vill ni hellre ha enfärgade shorts till tröjorna så går det också bra. Samma kvalité men dessutom till ett något lägre pris.

Viktiga saker att tänka på
Om era matchkläder har specifika färger som ni vill använda kan vi  behöva en färgkod eller PMS nummer för att det ska bli korrekt i produktionen. Finns ingen kod tillgänglig så hjälper vi gärna till med att ge förslag på färgerna alternativt att ni skickar ett originalprov. Om era färger stämmer med er loggas färger så kan vi alltid mäta upp dem utifrån den. 

Alla loggor som ska vara med behöver vara högupplösta. JPG filer fungerar dessvärre inte utan de bör vara gjorda i program som t.ex Illustrator, Affinity, Inkscape, Corel Draw eller liknande. Det här brukar inte vara något problem då loggorna oftast finns sedan tidigare hos föreningen. Vanliga format är t.ex ai (Illustrator), eps, pdf (sparad från t.ex Illustrator) eller liknande.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och berätta om era idéer så sätter våra grafiker igång och illustrerar era tankar. Vi öppnar upp en dialog och skickar er en offert.