Headwear – kepsar och mössor

HEADWEAR är vår avdelning för kepsar och mössor. Här ska ni alltid kunna hitta något som passar dig, ditt lag, förening, grupp, eller företag mm. Ni kan välja att bära den som den är eller lägga till brodyr, etikett eller tryck.

Det finns två alternativa val:

1) LAGERPRODUKTER: här kan ni köpa kepsar och mössor till mindre kvantiteter och med kort leveranstid. För samtliga artiklar kan ni välja till brodyr, tryck eller etikett och vi rekommenderar alltid vad som passar bäst för varje artikel.

Vill ni köpa kepsen eller mössan som den är så går det utmärkt att köpa den direkt i web shopen men vill ni förädla den med en brodyr eller liknande så mejlar ni bara till oss via kontaktformuläret. Då hör vi av oss till dig och kommer gemensamt fram till något som passar.

2) SPECIALDESIGN: här kan t.ex en förening eller företag köpa till ett väldigt fördelaktigt pris där vi lägger er order direkt hos fabriken i Asien. Priserna är väldigt attraktiva även med brodyr, tryck etc inkluderat. Kvantiteten är högre (2-300 st) och leveranstiden längre så här gäller lite mer planering.

 • Utöver dessa två alternativ så har vi alltid pågående AKTIVITETER på trading med utvalda kepsar eller mössor. Dessa hittar ni på första sidan, här eller separat i vår web shop under ”Nyheter, erbjudanden och kampanjer” .
 • Ibland dyker det även upp andra aktiviteter som gäller lagervaror så håll utkik.

Läs under respektive sida detaljerna och alternativen som gäller för de enskilda artiklarna och glöm inte att höra av er om ni undrar över.

 • Headwear - kepsar med tryck.

  Kepsar

  Kepsarna går att köpa från 1 stycken men minsta antal för förädling är 24 stycken, hockeylaget.se ➜

 • Headwear – mössor med tryck.

  Mössor

  Mössorna går att köpa från 1 stycken men minsta antal för förädling är 24 stycken, hockeylaget.se ➜

 • Headwear – specialdesignade kepsar och mössor.

  Specialdesign

  Vi specialdesignar kepsar, mössor, halsdukar och multiheadwear enligt önskemål, hockeylaget.se ➜

 • Kampanjer

  Kampanjer på headwear – kepsar och mössor med tryck eller brodyr, hockeylaget.se ➜