Allmänna villkor och sekretesspolicy

Försäljningsvillkor

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och leverantörers prishöjningar. Vår ambition är att du som kund ska känna dig nöjd med de varor och den service vi på Klubbsport.se erbjuder.

Det innebär att du alltid kan höra av dig till oss via e-mail, telefon eller personligt besök om du undrar över något eller inte tycker du har fått det du förväntat dig. Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd.

Pris och betalning 

Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl. moms om inte annat anges. Frakt tillkommer enligt nedan. Klubbsport.se förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering.

Köpinfo 

Normalt hanteras din order samma dag som den registeras. Köp gjorda under veckoslut och helger hanteras nästkommande vardag.

Fraktvillkor

Om ni vill att paketet ska skickas till en privatperson: Leveransen sker med DHL och levereras som paket till din närmaste DHL Servicepoint. Om du lämnat ditt mobilnummer vid köptillfället så får du en avisering via sms när ditt paket finns att hämta. I övriga fall skickas en avisering per e-mail eller brev.

Ni kan även få paketet levererat till en arbetsplats. Observera att om detta alternativ väljs måste arbetsgivaren godkänna privata paket till arbetsplatsen. Varorna lämnas i receptionen eller i godsmottagningen.

Om leveransen omfattar fler än ett paket skickas godset som DHL Paket och levereras då till dörren med eller utan avisering.

För företag, organisationer och föreningar: Paketet skickas med DHL Paket och endast till fysiska företagsadresser (inte box adresser) mellan 07.00-16.00.

Verklig fraktkostnad tillkommer.

Betalningsvillkor

Fakturan förfaller till betalning femton (15) dagar från faktura datum. Vid betalningsdröjsmål utgår årlig dröjsmålsränta på utestående belopp med tio (10) % plus gällande referensränta (tidigare diskontot) från förfallodagen.

Vid köp där ni direktlänkas till vår webshop hos vår systersajt hockeylaget.se finns ytterligare betalningsalternativ som Payson och Pay Pal kortbetalningar, Payson Faktura med möjlighet till delbetalning och Swish.

Returrätt 

Defekta varor (reklamation)

Felaktiga varor ska anmälas omgående till Klubbsport.se. Retur av defekta varor betalas av Klubbsport.se.

Skadat gods 

Eventuella anmärkningar på leveransen så som; transportskador, saknat eller öppnat gods skall meddelas direkt till transportören. 

När vi inte accepterar återköp

Varor där originalförpackningen förstörts/försvunnit, och/eller när varan är använd återköps inte. Återköp accepteras inte heller för varor specialbeställda för kunds räkning. Gäller inte reklamationer.

Kontakt

Om du önskar återköp skall kunden kontakta oss via e-post till kontakt@klubbsport.se, samt uppge faktura nummer eller order nummer för att få ett returnummer.

Returemballage

Vid retur av reklamerad vara är det viktigt att de returneras i originalförpacknig eller av DHL alt. Schenker godkänt ytteremballage. Returer som inkommer utan godkänt ytteremballage prisreduceras om skada uppstått.

Vår kontroll

Återköpet är godkänt först när vi mottagit och kontrollerat varan och funnit den vara insänd i enlighet med ovanstående villkor. Vi förbehåller sig rätten till produktkontroll av returnerad vara.

Klubbsport.se lyder under konsumentköplagen och följer allmänna reklamationsnämndens beslut. 

Garanti

Garantiinformation. Läs mer om konsumentköplagen här ➜

Risken för varan 

Risken för varan går över på köparen när varan avlämnats till transportör.

Generell sekretesspolicy

Modern Ware Group AB skyddar sekretessen för personlig och finansiell information genom strikta säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig på vår webbplats klubbsport.se godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy.

Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av Modern Ware Group AB. Det är viktigt att du läser och förstår vår Sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

Information som sparas och lagras

Modern Ware Group AB sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. 

Så används informationen

När du delger oss din information på vår webbplats eller via e-mail så använder vi den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. 

Så länge sparar vi din informationVi sparar endast information så länge som våra åtaganden gentemot dig fortlöper som t.ex avtal, kontrakt, nyhetsbrev mm. Du kan när som helst begära att vi makulerar eller ändrar dina uppgifter genom att kontakta oss på kundservice@smartskate.se.

Vi delar aldrig din information 

Modern Ware Group AB avslöjar aldrig våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

Accepterande av sekretesspolicy

Genom att besöka och använda dig av vår webbplats klubbsport.se, göra inköp i vår webbshop, eller ange personlig information samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. 

Basket

Basket

Innebandy

Innebandy

Ishockey

Ishockey

30+ sporter till

30+ sporter till

Matchkläder till fotbollslaget.

Teamkläder & Profilprodukter

Matchkläder tillö basketlaget.

Inte bara sport

Matchkläder tillö basketlaget.

Produktion